Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Na de zwemdiploma’s

Zwemmen voor een zwemcertificaat

Mogelijkheden na de zwemdiploma's

Het behalen van de verschillende zwemdiploma’s is erg belangrijk in ons waterrijke land en vergroot de zelfredzaamheid van de zwemmers. Maar zwemmen is ook erg leuk om te doen, en de verschillende zwemsporten worden jaarlijks dan ook door duizenden sporters beoefend.

Zo kiezen zowel jong als oud vaak voor een zwemsport met een wedstrijdelement, zoals wedstrijdzwemmen of waterpolo; maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om op recreatief niveau voor een leuke watersport te kiezen.

Omdat niet iedereen weet welke mogelijkheden er zijn om na het behalen van het felbegeerde zwemdiploma, hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende zwemsporten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke zwemsport, als wedstrijdzwemmen of waterpolo, of voor het behalen van een leuk zwemcertificaat.

Want een levenlang zwemmen is goed voor de ontwikkeling van lichaam en geest, en is daarnaast ook nog eens heel leuk om te doen.

Het onderdeel na de zwemdiploma’s bestaat uit

Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er vele mogelijkheden om na het behalen van een zwemdiploma te blijven zwemmen.

Misschien is het even zoeken naar het juiste zwembad of vereniging, maar er zijn meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zult denken. Zoals:

♦  Zwemcertificaten

Recreatief zwemmen

Wedstrijdzwemmen

Waterpolo

Schoonspringen

Synchroon zwemmen

Snorkelen

♦  Vinzwemmen

Reddingsbrigade

Overige watersporten

Extra winst met onze supertips

Je download het e-book '20 Zwemlesoefeningen' helemaal gratis!

Een steuntje in de rug bij het leren en blijven zwemmen is altijd prettig. En wij geven je dat steuntje graag! Want door je in te schrijven voor de wekelijkse Supertips van EerlijkSportAdvies wordt je niet alleen geïnspireerd door onze persoonlijke blog, maar krijg je ook handige informatie, tips en nog veel meer. Daarnaast krijg je ook nog eens helemaal gratis het speciale E-book “20 handige zwemlesoefeningen voor kinderen of volwassenen”.

20-zwemles-oefeningen

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips 

* Je ontvangt de link naar het e-book direct in je mailbox!