Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Zelf aan de slag

Zelf aan de slag met (leren) zwemmen

Zelf aan de slag met leren zwemmenGoed leren zwemmen is zeer belangrijk om tot een goede zwemvaardigheid te komen en de kans op verdrinkingen te verminderen. Het is immers een investering in het eigen kunnen en maakt de zelfredzaamheid van zowel kinderen als volwassenen een stuk groter.

Maar het volgen van zwemlessen kan ook nadelen opleveren: zo kunnen de kosten van een zwemles aardig oplopen, staat u meestal een tijd op de wachtlijst en is de informatievoorziening tussen u en het zwembad in veel gevallen niet optimaal.

Om het zwemtraject positiever (en op een hoger niveau) te starten, kunt u alvast veel zelf doen. Door zelf aan de slag te gaan met zwemmen, raakt u of uw kind eerder vertrouwd met het water. Ook zult u in veel gevallen de wachtlijst kunnen omzeilen en start u verder in het zwemtraject. Uiteraard werkt dit kostenbesparend en bent u of uw kind eerder in het bezit van het zwemdiploma.

 

 

Zelf (uw kind) leren zwemmen met de Sportbibliotheek

Om (nog) beter te leren zwemmen hebben wij ook speciale zwemproducten voor u ontwikkeld. De Sportbibliotheek van EerlijkSportAdvies geeft u de juiste informatie om zelf aan de slag te gaan met uw sport, voeding en leefstijldoelen. Met een basis lidmaatschap krijgt u al veel informatie, logboeken, afspeellijsten, tools, sportschema’s, vele oefeningen en handige tips over het aanleren van de verschillende zwemslagen en het aanleren van nieuwe varianten. . 

Om lid te worden van de Sportbibliotheek betaalt u € 7,95 per jaar. Hierbij krijgt u toegang tot de gehele Sportbibliotheek en het specialisme zwemmen. Voor € 14,95 gaat u nog meer resultaat behalen door u ook op voeding, leefstijl en schoonheid te richten. En wilt u liever extra begeleiding wanneer u zelf aan de slag gaat met (leren) zwemmen? Kies dan voor het gouden lidmaatschap en kom in contact met een ervaren en gediplomeerde zweminstructeur.

Neem dus snel een kijkje op de Sportbibliotheek voor meer informatie.

 

 

Website van de Sportbibliotheek 

 

 

Zwemslagen verbeteren en perfectioneren?

Bent u al een gemiddelde of gevorderde zwemmer, neem dan eens een kijkje op ons andere specialisme Zwemmen & Aquasporten. Hier leest u alles over zwemmen voor elk type zwemmer, zwemschema’s, oefeningen, meer resultaat behalen, zwemmen met een doel en zwemmen voor bijzondere doelgroepen. Daarnaast kunnen ook Aquasporters en 50plussers hier terecht voor alles wat ze willen weten over bewegen in het water.

 

 

Naar top