Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Zelf aan de slag

Zelf aan de slag met (leren) zwemmen

Met verschillende producten van EerlijkSportAdvies
Zelf aan de slag met leren zwemmen

Goed leren zwemmen is zeer belangrijk om tot een goede zwemvaardigheid te komen en de kans op verdrinkingen te verminderen. Het is immers een investering in het eigen kunnen en maakt de zelfredzaamheid van zowel kinderen als volwassenen een stuk groter.

Maar het volgen van zwemlessen kan ook nadelen opleveren: zo kunnen de kosten van een zwemles aardig oplopen, sta je meestal een tijd op de wachtlijst en is de informatievoorziening tussen jou en het zwembad in veel gevallen niet optimaal.

Om het zwemtraject positiever (en op een hoger niveau) te starten, kun je zoveel zelf doen. Door zelf aan de slag te gaan met zwemmen, raak jij of je kind eerder vertrouwd met het water. Ook zul je in veel gevallen de wachtlijst kunnen omzeilen en start je verder in het zwemtraject. Uiteraard werkt dit kostenbesparend en ben jij of je kind eerder in het bezit van het zwemdiploma.

Zelf (uw kind) leren zwemmen met de Sportbibliotheek

Om (nog) beter te leren zwemmen hebben wij ook speciale zwemproducten voor je ontwikkeld. De Sportbibliotheek van EerlijkSportAdvies geeft je de juiste informatie om zelf aan de slag te gaan met je sport, voeding en leefstijldoelen. Met het Kennisplatform krijgt je al veel informatie, logboeken, afspeellijsten, tools, sportschema’s, vele oefeningen en handige tips over het aanleren van de verschillende zwemslagen en het aanleren van nieuwe varianten. 

Om een levenlang toegang te krijgen tot het Kennisplatform betaal je slechts eenmalig € 7,95. Hierbij krijgt je toegang tot het gehele Kennisplatform en het specialisme zwemles. Natuurlijk kun je ook gerichter aan de slag met de verschillende e-books, speciale programma’s en online cursussen.

Neem dus snel een kijkje op de Sportbibliotheek voor meer informatie.

 

 

Website van de Sportbibliotheek 

 

 

Zwemslagen verbeteren en perfectioneren?

Bent je al een gemiddelde of gevorderde zwemmer, neem dan eens een kijkje op ons andere specialisme Zwemmen & Aquasporten. Hier lees je alles over zwemmen voor elk type zwemmer, zwemschema’s, oefeningen, meer resultaat behalen, zwemmen met een doel en zwemmen voor bijzondere doelgroepen. Daarnaast kunnen ook Aquasporters en 50plussers hier terecht voor alles wat ze willen weten over bewegen in het water.

Extra winst met onze supertips

Je download het e-book '20 Zwemlesoefeningen' helemaal gratis!

Een steuntje in de rug bij het leren en blijven zwemmen is altijd prettig. En wij geven je dat steuntje graag! Want door je in te schrijven voor de wekelijkse Supertips van EerlijkSportAdvies wordt je niet alleen geïnspireerd door onze persoonlijke blog, maar krijg je ook handige informatie, tips en nog veel meer. Daarnaast krijg je ook nog eens helemaal gratis het speciale E-book “20 handige zwemlesoefeningen voor kinderen of volwassenen”.

20 zwemles oefeningen - voorkant 3D

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips 

* Je ontvangt de link naar het e-book direct in je mailbox!

Wellicht interessant voor jou

Om meer resultaat bij het (leren) zwemmen te behalen

Of je nu zelf wilt leren zwemmen, zwemproblemen wil aanpakken of de tijdsduur richting het zwemdiploma van uw kind wil verkorten… het kan allemaal met onze speciale zwemproducten! Denk hierbij aan onze zwemschema’s, e-books of met andere producten uit de Sportbibliotheek.

Naar top