Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Aqua-consult

Aqua-consult

Privé zwemles voor kinderenProblemen tijdens de zwemles, kan het plezier in zwemmen laten verdwijnen en de motivatie sterk verminderen. Gevolg is dat uw kind steeds tegen hetzelfde probleem aanloopt en hierdoor met angst naar de zwemles gaat. Vorderingen blijven steeds meer achter en de zwemles wordt meer een kwelling, dan een leuke en leerzame bezigheid.

Met veel praktijkervaring binnen het zwemonderwijs, heeft de Zwemles specialist de nodige kennis om u met het zwemprobleem te helpen. Want problemen als zwemangst, een langdurig zwemtraject, zwemmen met een beperking of een slechte communicatie met de zwemlesaanbieder, zijn wel degelijk op te lossen. Met behulp van een Aqua-consult helpen wij u graag bij het zwemmen of bij het oplossen van specifieke zwem(les) problemen.

 

 

Dank je wel voor alle goede zorgen voor Nigel en dat je hem zo goed hebt aangevoeld, waardoor hij zo snel achter elkaar als nog kon afzwemmen!!”  Ouders van Nigel

 

 

Gouden sterren 

 

 

Advies op maat bij het zelf zwemles geven

Zelf zwemles geven aan uw kindHet is natuurlijk ook mogelijk om onze zweminstructeur in te huren omdat u zelf aan de slag wilt gaan met zwemles. Want misschien wilt u wel weten of u op de juiste weg bent en uw kind al bepaalde vorderingen maakt, of loopt u tegen specifieke problemen aan.

Samen met onze zweminstructeur wordt uw kind getest en kunt u uw wensen verder bespreken. Nadat de zweminstructeur de benodigde informatie heeft, zal er een plan van aanpak worden samengesteld. Met dit plan kunt u zelf aan de slag met zwemmen en leert uw kind op een positieve en persoonlijke wijze zwemmen.

 

 

Werkwijze Aqua-consult

Een Aqua-consult kan op een locatie naar keuze plaatsvinden. Voor een Aqua-consult op locatie, gaat u samen met uw kind en onze zweminstructeur het water in. Uw kind wordt daarbij op zijn zwemvaardigheden getest en de eerdergenoemde problemen worden verder besproken. Samen zoeken we naar oplossingen, zodat ook uw kind in de toekomst van zijn of haar zwemtraject kan gaan genieten.

In de tussentijd is het mogelijk om via onze ‘E-consulten’ of de Sportbibliotheek  contact te onderhouden met onze zweminstructeur. Hiermee heeft u altijd een klankbord en kunt u met uw zwemvragen bij ons terecht. Zo blijft u op de goede weg!

 

 

Tarieven Aqua-consult

Een Aqua-consult kost € 41,50 per 45 minuten (exclusief zwemkaartje en reiskosten). 

 

 

Naar top