Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Ontspannen (les) ouders

Young business man is meditating to relieve stress of busy corporate life

Drukke ouders en het leed dat zwemles heet

Hoe ga jij eigenlijk ontspannen in deze drukke tijd?

Zwemlesouder zijn… Dat is waarschijnlijk een flinke opgave voor je! Want vaak zit je al in de drukste en duurste periode van je leven en dan moet je jouw kind ook nog naar zwemles brengen. En dat kan zeer hectisch zijn; zeker als het zwemtraject stroef verloopt.

Dus hoe wapen jij jezelf tegen al die hectiek in het zwembad en hoe ga je om met die drukte in de kleedruimtes? Heb je alles nog onder controle of zoek je naar manieren om écht te kunnen ontspannen?

We geven je graag tools om van een drukke zwemlesouder te veranderen in een relaxte ouder. Natuurlijk is dat deels fictie, maar er zijn wel genoeg mogelijkheden om meer ontspanning in je leven te brengen. En dat laten we je graag zien!

Ontspannen in je eigen tuin (Out at Home)

Out at Home is het online warenhuis voor outdoorartikelen rondom het huis. Ze hebben ruime ervaring in online verkoop van bovengrondse zwembaden, hottubs en Jacuzzi’s. Heerlijk ontspannen in je eigen tuin dus.

Out at home
Zwembaden

Zwembaden

Gemakkelijk een zwembad in je eigen tuin krijgen. Zowel voor het inspannen als het ontspannen.
Hottub, Jacuzzi en Spa

Hottub, Jacuzzi en Spa

Heerlijk relaxen met je eigen Jacuzzi, dat wil toch iedereen? En misschien ook wel voor een koudetraining.
Watersport & outdoor

Watersport & outdoor

Zoveel leuks voor in, op en rondom het water! Neem zeker even een kijkje op deze pagina.

Ontspannen met yoga (Happy with Yoga)

Rolf en Melanie van Happy with yoga een dagelijkse inspiratiebron voor Yoga, Mindfulness, Meditatie en ontspanning!

Een leven leiden met een sterk gezond lichaam en een gezonde geest. Heel handig voor de drukke (zwemles) ouder.

Happy with yoga
Leer yoga (basiscursus)

Leer yoga (basiscursus)

Een zeer handige basiscursus om de yoga bewegingen onder de knie te krijgen. Met alle positieve effecten voor je gezondheid die je daarbij cadeau krijgt.
Duik de wereld van yoga in

Duik de wereld van yoga in

Onbeperkt online Yoga-en meditatielessen voor in je eigen huis. Word sterker, leniger, gezonder en mentaal sterker met deze wereld van yoga.
Mindfulness

Mindfulness

Een interessante cursus waarbij je in een paar minuten per dag alles over Mindfulness leert. Hierdoor ga je van chaotisch en gestrest naar een gevoel van rust.

Ontspanning door thuis te sporten

Misschien wil je dit niet horen als drukke ouder… Maar al onrust en stress zorgt vaak voor nog meer stress in de toekomst. Het wordt er allemaal niet leuker op.. Die stress moet je dus kwijtraken en dat doe je o.a. door te sporten.

Jezelf elke keer naar de sportschool of zelfs het zwembad slepen, ga je als drukke zwemouder waarschijnlijk niet lang volhouden. Maar sporten in je eigen huis is dan een aanrader. Want Thuis sporten is misschien even wennen, maar het bevalt ons zelf uitstekend.

Logo decathlon
Thuis sporten met Studio C

Thuis sporten met Studio C

Sport samen met studio C in je eigen huis op elk moment van de dag. Ideaal voor de drukke zwemlesouder die zelf hun sportmoment willen kiezen.
Materialen voor het sporten

Materialen voor het sporten

Bij Decathlon zie je de leukste materialen om thuis te sporten. Je kunt je eigen trainingsplek creëren met de juiste materialen.

Ontspanning door hypnose

Wie verwacht nou op een website over zwemles dat het over hypnose gaat? Vrijwel niemand, maar deze tip willen we je niet onthouden! Want hypnose klinkt misschien vreemd, maar is voor de drukke zwemlesouder een fantastische manier om te ontspannen.

Je gaat relaxter en gezonder door het leven als je goed bestand bent tegen al die stress. En vooral Zelfhypnose is een hele makkelijke en prettige manier om die stress het hoofd te bieden. Simpelweg door te liggen en wat oefeningetjes te doen.

Wij hebben dit zelf geleerd met de cursussen van Hypnose Instituut Nederland en kun je alleen maar aanraden om dit te proberen. Wellicht ga je straks als een relaxte ouder naar het zwembad….