Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

E-books

E-books

e-books van EerlijkSportAdviesWanneer u zelf aan de slag wilt gaan met het aanleren en verbeteren van de zwemslagen, dan is goede informatie zeer belangrijk. Want hoe pakt u dit aan? Waar moet u allemaal aan denken en wat moet u vooral niet doen? Het zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat u het gewenste resultaat bereikt.

Wij helpen u dan ook graag met onze speciale E-books! Met interessante informatie, duidelijke afbeeldingen, een handig stappenplan en zeer bruikbaar tips, kunt u zelf aan de slag met uw persoonlijke zwemtraject.

Wij bieden u dan ook de volgende handige E-books aan:

 

Zwemles & Zwemmen

E-book “Leer uw kind zelf zwemmen”

E-book Leer uw kind zelf zwemmenBij welk zwembad of aanbieder uw kind ook zwemt, zelf gaan oefenen kan u veel voordelen opleveren. Ga dan ook direct met ons E-book (stapsgewijs) aan de slag en leer uw kind de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen en handige adviezen, kan uw kind eerder starten, zal het zwemtraject sneller verlopen en kunt u alvast veel kosten besparen. En dat is voor uw kind, maar ook voor uzelf een stuk prettiger.

 

Leer uw kind zelf zwemmen
170 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-book “Leren zwemmen voor volwassenen”

E-book leer uw kind zelf zwemmenAltijd al willen leren zwemmen en wilt u nu starten? Dan is dat een goede beslissing, waar we u graag bij helpen! Want met dit handige E-book kunt u (stapsgewijs) op uw eigen manier aan de slag gaan en leert u de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen, handige adviezen en natuurlijk veel informatie, zult u steeds zwemveiliger en zwemvaardiger worden. Het E-book is dan ook een must voor volwassenen die (weer) willen leren zwemmen.

 

Leren zwemmen voor volwassenen
172 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-book “Zwemschema’s”

E-book zwemschema'sMet de speciale zwemschema’s kan iedereen aan de slag, wat het beginniveau ook is! Zo kan een beginnende of verleerde zwemmer de bekende zwemslagen aanleren en steeds zwemvaardiger worden. Hierna is het tijd om de verschillende zwemslagen te verbeteren en misschien zelfs nieuwe slagen (zoals de vlinderslag en samengestelde rugslag) aan te leren.

Natuurlijk is het mogelijk om uzelf te blijven ontwikkelen in de zwemsport! Want u leert ook werken met het gevoelscijfer, gaat aan de slag met keerpunten en kan trainingen verzwaren door gebruik te maken van de FITT-factoren. In de zwemschema’s vindt u zelfs ‘droge oefeningen’, waarmee u uw zwemspieren nog sterker kan maken.

 

Zwemschema’s
105 blz – € 6,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

Naar top