Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Nog geen lid?

Zelf aan de slag met de Sportbibliotheek

 

Zelf aan de slag met de Sportbibliotheek

 

Een levenlang zwemmen, dat zou elk persoon moeten doen. Want kinderen en volwassenen worden zo niet alleen veel veiliger in, op en rondom het water; er gaat ook een wereld voor hen open! Maar allereerst moeten het zwemmen natuurlijk worden aangeleerd en daar zijn we in Nederland heel goed in. Want het zwemonderwijs is nergens zo goed als in ons waterrijke land.

Helaas blijkt de praktijk soms net anders: want veel kinderen (en volwassenen) worstelen met het zwemtraject, waardoor de tijdsduur, kosten en frustraties kunnen toenemen. En wanneer slechte ervaringen het begin zijn van een levenlang zwemmen, zullen deze personen waarschijnlijk nooit meer in het zwembad te vinden zijn. Het zwemtraject moet dus positief worden ervaren, zodat leren zwemmen een prettige ervaring wordt.

En met een positief zwemtraject helpen wij u graag! Want via onze Sportbibliotheek heeft u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met het zwemtraject. Zo bent u met onze e-books, verschillende lidmaatschappen, speciale programma’s en online cursussen op een positieve manier met leren zwemmen bezig. Dit vergroot het zelfvertrouwen en het plezier tijdens de zwemlessen en zorgt ervoor dat u of uw kind de vaardigheden sneller onder de knie krijgen.

WELK TYPE LIDMAATSCHAP KIEST U?

De Sportbibliotheek is zo ontwikkeld dat iedereen er op zijn of haar manier gebruik van kan maken. Hierdoor zijn er ook meerdere type lidmaatschappen te krijgen. Want de ene persoon kan prima zelfstandig aan zijn of haar doelen werken en kan met een Basis of een Normaal lidmaatschap prima uit de voeten. Een ander heeft graag een extra steuntje in de rug en wil extra informatie in de vorm van online cursussen en e-books. Het is Gouden lidmaatschap is dan de beste keuze.

  

Basis lidmaatschap

BASIS LIDMAATSCHAP

Of u het nu gelijk goed gaat doen of meerdere keren per jaar met uw gezondheid aan de slag gaat, de Sportbibliotheek kan u helpen bij het behalen van uw doelen. Zo krijgt u bij het basis lidmaatschap een jaar lang toegang tot het onderdeel SportAdvies, waar u eerlijke en betrouwbare informatie over verschillende sporten kunt vinden. En met een basis van meer dan 250 handige artikelen, logboeken, testen, oefeningen, sportschema’s en handige tips, wordt dit aantal (per update) alleen nog maar groter. 

 

 

NORMAAL LIDMAATSCHAP

Waarschijnlijk weet u ook wel dat sporten niet het enige middel is om gezonder te worden. Want ook al boekt u hier goede resultaten mee, zonder een gezonder voedingspatroon en een goede leefstijl zal het sporten uiteindelijk niet vol te houden zijn. En met een normaal lidmaatschap gaat u dus niet alleen met het onderdeel Sportadvies aan de slag, maar krijgt u ook toegang tot de onderdelen Voedingsadvies en Leefstijladvies.

Zo heeft u toegang tot bijna 450 artikelen, oefeningen, dagboeken, schema’s, afspeellijsten en andere handige tools. En als cadeau krijgt u ook nog eens toegang tot het onderdeel Schoonheidsadvies*.

 

 

Gouden lidmaatschapGOUDEN LIDMAATSCHAP

Wilt u liever een duwtje in de rug of extra advies op al uw sport, voeding en leefstijlvragen? Dan raden wij u aan om gouden lid te worden. Naast toegang tot alle onderdelen van de sportbibliotheek, heeft u ook toegang tot de ‘Advies per email’ pagina. Hier heeft u de mogelijkheid om al uw gezondheidsvragen aan onze ervaren instructeurs te stellen. 

Tevens kunt u als gouden lid alle beschikbare E-books downloaden, heeft u toegang tot de online programma’s van EerlijkSportAdvies en krijgt u het onderdeel Schoonheidsadvies* van ons cadeau. Met een gouden lidmaatschap worden uw goede voornemens dit keer dus wel een succes.

 

 

* Het onderdeel Schoonheidsadvies is beschikbaar per 1 mei 2018. Om deze reden krijgt u bij het normale en gouden lidmaatschap 2 maanden extra toegang.

Bestel veilig en snel uw lidmaatschap

 

Zelf aan de slag met zwemles en leren zwemmen

Basis lidmaatschap
795
Per jaar
 • Toegang tot alle artikelen van het onderdeel Sportadvies
 • Toegang tot logboeken, oefeningen en schema’s
 • Geschikt voor vele verschillende sporten
 • Effectiever zwemmen en aquasporten
 • Leer uw kind (of uzelf) zwemmen
 • Betaling per jaar. Geen automatische verlenging!
 • Betaal simpel, snel en veilig met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.
Normaal lidmaatschap
1495
Per jaar
 • Toegang tot alle artikelen van de Sportbibliotheek
 • Het onderdeel Schoonheidsadvies als cadeau
 • Effectiever leren zwemmen
 • Leer uw kind of uzelf zwemmen
 • 25% korting op alle beschikbare e-books
 • Betaling per jaar. Geen automatische verlenging!
 • Betaal simpel, snel en veilig met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.
Gouden lidmaatschap
8995
Per jaar
 • Toegang tot alle artikelen van de Sportbibliotheek
 • Het onderdeel Schoonheidsadvies als cadeau
 • Effectiever leren zwemmen
 • Leer uw kind of uzelf zwemmen
 • Downloaden van alle beschikbare e-books
 • Advies per email met een ervaren zweminstructeur
 • Betaling per jaar. Geen automatische verlenging!
 • Betaal simpel, snel en veilig met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.

DE WERKWIJZE VAN EERLIJKSPORTADVIES

Bij EerlijkSportAdvies verkopen we geen magische pillen of andere supermethodes, maar geven u eerlijke informatie en effectieve handvatten bij uw goede voornemens. Want als je weet hoe iets werkt, kun je het voor je eigen leven gebruiken en de goede voornemens daarmee persoonlijk gaan maken. Hierdoor laat u uzelf niet gek maken door onjuiste informatie, blijft uw motivatie hoog en zult u veel meer resultaat bij de gewenste doelen behalen. En het mooie daarbij… Het resultaat blijft vaak beter behouden!

WAT MAAKT DE SPORTBIBLIOTHEEK UNIEK?

Website van de SportbibliotheekAan de inhoud van de Sportbibliotheek is meer dan 7,5 jaar met veel passie, kunde en geduld gewerkt. Zo hebben we 15 jaar praktijkervaring gecombineerd met al onze theoretische kennis over sport, voeding, leefstijl en schoonheid.

Hierdoor is de Sportbibliotheek  een online leeromgeving geworden met speciale e-books, lidmaatschappen, online cursussen en zelfs advies per email met een ervaren coach. Zo krijgt iedereen het juiste duwtje in de rug bij hun goede voornemens!

 

Met de Sportbibliotheek krijgt u:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid.

Handige logboeken, voedingsdagboeken en tools om de gezondheid te testen.

Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen.

Tientallen sportschema’s, onder andere zwemles, zwemmen, fitness, 50+, hardlopen en fietsen.

Doelstellingen als afvallen, conditie verbeteren, spiermassa opbouwen, stresshantering en gezonde voeding.

Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk.

Contact met een ervaren coach voor al uw vragen en problemen.

Speciaal ontwikkelde programma’s als ‘Bootcamp, ‘trainen met je peuter’ en ‘stevige buik en billen’.

DE SPORTBIBLIOTHEEK IS ER VOOR IEDEREEN

Met EerlijkSportAdvies krijgt uDe Sportbibliotheek is er voor iedereen! Want iedereen moet op een prettige manier kunnen sporten of op een andere manier met de gezondheid bezig zijn.

Zo maakt het niet uit wat uw beginniveau ook is of waarom u ook aan de slag wilt met sporten. Want misschien bent u helemaal nieuw in de wereld van het sporten, bent u juist al jaren bezig of geeft u zelf misschien wel sporttrainingen.

Met de informatie, unieke sportschema’s, vele oefeningen, logboeken, muzieklijsten en vele andere tools, werkt ieder dus op zijn of haar eigen manier aan de gezondheid. En dat met een positiever gevoel en veel betere resultaten!

 

En dat is nog niet alles… want als lid van de Sportbibliotheek:

 

♦  Leert u niet alleen over sport
Alhoewel de Sportbibliotheek vol staat met sportinformatie, is dit maar een onderdeel. Want jezelf beter voelen en gezonder worden gaat nog beter met gezonde (en lekkere) voeding en een goede leefstijl. Daarnaast krijgt u bij een Normaal of Gouden lidmaatschap als cadeau het onderdeel Schoonheidsadvies. Want met alles tezamen wordt u echt een expert in sport, voeding & leefstijl.

 

♦  Houdt u zelf de regie in handen
De Sportbibliotheek is er om u informatie, handvatten en tips te geven over alles wat met sport, voeding en leefstijl te maken heeft. Maar wij houden er niet van om u dingen op te gaan leggen! Want door vaste lijstjes, voorgeschreven menu’s en te moeilijke oefeningen zult u snel uw motivatie kwijt raken. Met de Sportbibliotheek gaat u dus uit van uw huidige situatie en verandert u deze langzamerhand (en in uw gekozen volgorde) in een gezonde variant.

 

♦  Niet één sport waaruit u kunt kiezen
Op veel websites leest u vaak over ‘één enkele sport en gaat dit in veel gevallen om fitness. Maar wat als u nu geïnteresseerd bent in een andere sport of misschien wel een combinatie wilt beoefenen? Met de Sportbibliotheek krijgt u dus niet alleen maar informatie over fitness, maar ook over Zwemles voor kinderenZwemmen & AquasportenWandelen & hardlopenFietsen & spinningThuis trainen en 50+ trainingen. Daarbij kan alle beschikbaar informatie ook voor andere sporten gebruikt worden.

 

♦  Wat de reden ook is
Veel mensen willen hun gezondheid wel verbeteren, maar doen dit vooral om verschillende redenen. Want de ene persoon wilt zijn of haar conditie opbouwen, terwijl de ander graag wil afvallen. Binnen de Sportbibliotheek leert u dan ook alles over afvallenstresshanteringzelfvertrouwen vergroten en conditie verbeterenspierkracht opbouwen of jezelf gewoon lekker voelen.

 

♦  Laagdrempelig
De Sportbibliotheek is ontwikkeld vanuit de praktijk, waarbij we gemerkt hebben dat voor veel mensen (gaan) sporten niet altijd gemakkelijk is. Hierdoor is de informatie voor iedereen op een laagdrempelige en duidelijke manier gemaakt, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot alle informatie over sport, voeding of leefstijl. En wanneer u goed voorbereid bent met al deze informatie, zult u met meer vertrouwen en motivatie met uw sport beginnen.

 

♦  Wij zijn aangesloten bij een beroepsvereniging
De Sportbibliotheek is een belangrijk product van EerlijkSportAdvies en ontwikkeld door instructeurs die aangesloten zijn bij de Beroepsgroep Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor bent u verzekert van kundig en eerlijk advies en worden u geen foute producten aangesmeerd.

 

♦ Lage prijzen
Wij vinden dat iedereen op een gemakkelijke manier toegang moet krijgen tot informatie over sport, voeding & leefstijl. Om deze reden zijn de lidmaatschappen van de Sportbibliotheek aan te schaffen met lage prijzen. Want in tegenstelling tot andere aanbieders (die vaak € 49,95 tot € 89,- per maand rekenen) kan iedereen vanaf € 7,95 per jaar alles leren over wat met sport, voeding en leefstijl te maken heeft en dit voor de eigen situatie gebruiken.

 

♦ Snel en veilig bestellen
De lidmaatschappen en overige producten van de Sportbibliotheek kunt u gemakkelijk afrekenen in onze beveiligde webshop. Want u kunt niet alleen vertrouwd afrekenen met bekende betaalmethode als IDEAL, PayPal, Bankontact en Sofort Banking;  u heeft ook binnen 5 minuten toegang tot de Sportbibliotheek. Snel en veilig bestellen dus!

 

♦  Direct beginnen
Als nieuw lid wilt u natuurlijk gelijk beginnen met het ontdekken van de Sportbibliotheek. Hier hebben we natuurlijk rekening mee gehouden, zodat u na het bestellen direct toegang heeft tot het beveiligde gedeelte.

 

♦ Steun met ons het goede doelKinderhulp
EerlijkSportAdvies heeft als missie om iedereen in Nederland aan het bewegen te krijgen. En hierbij beginnen we met de jeugd, aangezien er heel veel kinderen zijn die geen mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld een zwemdiploma te halen of een andere sport te beoefenen. Wij geven dan ook 10% van de verkochte lidmaatschappen als gift aan Nationaal Fonds Kinderhulp.

Naar top