Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Onze zwemlesproducten

Zelf zwemles geven

Onze zwemlesproducten

Bekijk alle producten van EerlijkSportAdvies

Hou jij ook zo van zwemmen of moet je dit nog leren? Hoe dan ook, je zult vast je reden hebben om regelmatig naar het zwembad te gaan. Want zwemmen is gewoon lekker en zeker dit onder de knie krijgen (of hier beter in worden) lukt het beste met het juiste duwtje in de rug.

Dat extra zetje geven we je graag! Met onze speciale e-books en online programma’s kom je elke keer weer net een stapje verder. En dat maakt zwemmen ook weer steeds iets leuker…

Leer uw kind zelf zwemmen

Leer uw kind zelf zwemmen

Het nr. 1 boek om je kind op een effectieve manier zelf zwemles te geven. Ook ideaal voor problemen als zwemangst of te lang op zwemles zitten.
Leren zwemmen voor volwassenen

Leren zwemmen voor volwassenen

Met dit e-book leer jij de fijne kneepjes van het zwemmen. Welke zwemslagen ga jij allemaal aanleren.
Zwemschema's

Zwemschema's

Met dit e-book bouw je jouw zwemvaardigheid op via schema’s van leren zwemmen, zwemslagen verbeteren en perfectioneren en wordt uiteindelijke een echte zwemkampioen!
Leer gemakkelijk nieuwe zwemslagen

Leer gemakkelijk nieuwe zwemslagen

Dé online cursus om op een makkelijke en gevarieerde manier de verschillende zwemslagen onder de knie te krijgen.
Power Swimming

Power Swimming

Zwemmen betekent rustig voortbewegen in het water. Maar niet bij dit programma! Power Swimming is dan ook een uniek online programma, waarbij je alles uit je zwemtrainingen gaat halen.
Zwemlesprogramma op maat

Zwemlesprogramma op maat

Welk doel je ook hebt, met het zwemlesprogramma op maat ga je deze succesvol bereiken! Krijg unieke zwemschema’s die speciaal voor jou ontwikkeld zijn, met persoonlijk advies van een ervaren zweminstructeur.
Met plezier naar zwemles

Met plezier naar zwemles

Wil je dat jouw kind beter met de zwemles kan meekomen en eerder het zwemdiploma zal halen? Ga dan samen oefenen met dit speciale online programma en leer alles over het zelf zwemles geven aan jouw kind.
Online cursus zelf leren zwemmen

Online cursus zelf leren zwemmen

Kan je nog niet zwemmen of ben je dit verleerd? Ga dan direct zelf aan de slag met deze speciale online cursus. Bouw je zwemvaardigheid op en wordt steeds zwemveiliger en behendiger in het water.
Naar top