Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Privé zwemles

Privé Zwemlessen

Verschillende zwemlessenHet zwemtraject hoort voor, zowel jong als oud, een prettige en leerzame ervaring te zijn. Helaas is dit niet altijd het geval en komt uw kind bij de reguliere zwembaden en zwemscholen, vaak in een (te) grote groep terecht.

Hierdoor is er minder persoonlijke aandacht voor de leerling en kunnen vorderingen langer op zich laten wachten. Met als gevolg dat de motivatie verdwijnt en het plezier tijdens de zwemles ver te zoeken is.

Maar bij EerlijkSportAdvies denken we dat dit anders kan en hebben daarom de Zwemles specialist ontwikkeld. Want het zwemtraject kan vaak een stuk persoonlijker en vooral veel positiever; zodat uw kind met plezier en vertrouwen leert zwemmen. 

 

 

“Ontzettend bedankt voor de leuke zwemlessen, na 2 dagen zagen we Juul al zelf zwemmen.
Op naar het eerste zwemdiploma!!” 
 Mevrouw Ravensburg

 

 

Gouden sterren 

 

 

Type zwemlessen

Bij de Zwemles specialist zijn er verschillende mogelijkheden om zwemlessen te volgen. Misschien wilt u het zwemtraject persoonlijk houden en onze zweminstructeur voor een privé zwemles inschakelen. Eenmalig is mogelijk, maar ook kunt u het zwemtraject grotendeels bij ons laten plaatsvinden. Wilt u dat uw kind of uzelf snellere vorderingen gaat maken, dan raden wij u een intensieve zwemopleiding aan. De zwemlessen kunnen hierbij wekelijks plaatsvinden, maar bijvoorbeeld ook in een vakantie.

 

 

Werkwijze zwemlessen

Privé zwemles voor kinderenAllereerst bespreken we uw wensen en leggen we contact met het zwembad naar uw keuze. We bespreken de mogelijkheden en starten met een proefles. Wanneer het zwemniveau is bepaald, kan er gestart worden met het zwemtraject. Wij begeleiden uw kind tot het laatste niveau van de reguliere zwemlessen, zodat het afzwemmen in het eigen zwembad kan plaatsvinden. Aan het einde van de les krijgt u van ons de vorderingen te horen, zodat u elke keer weet hoe uw kind ervoor staat.

Onze zweminstructeur is volledig gediplomeerd en heeft veel ervaring in het Nederlandse zwemonderwijs. De instructeur kenmerkt zich op een positieve, persoonlijke en veilige wijze en is met name gespecialiseerd in kinderen die bepaalde angsten voor zwemonderdelen hebben. Naast de vereiste diploma’s kan er ook een verklaring omtrent gedrag (VOG) worden getoond.

 

 

Mogelijkheden Zwemlessen

1. Privé-zwemles:
2. Small Group Training (kleine groepjes)
3. Intensieve zwemopleiding (meerdere uren per week)
4. Zwemles aan huis
5. Zwemles in het buitenland voor Expats

 

 

Tarieven zwemles

Een privé-zwemles kost € 55,50 per 45 minuten (exclusief zwemkaartje en reiskosten). De kosten van de Small Group Training en de intensieve zwemopleiding zijn op aanvraag. Er is per zwemles een minimale tijdsduur van 1,5 uur.

 

 

TIP! Eigen zwembad in de tuin opzetten

We merken dat het zelf kopen van een zwembad steeds populairder word. Zeker in de coronaperiode was dit een ideale mogelijkheid om toch te kunnen zwemmen. Lekker in je eigen tuin leren zwemmen of ontspannen.

Want ook in deze handige baden kunnen zwemlessen worden gegeven of biedt het de ideale mogelijkheid om zelf zwemles te geven. Afhankelijk van de afmeting van jouw bad, zijn privé zwemlessen dus meestal wel mogelijk. Al is het maar voor een deel van het zwemtraject.

Naar top