Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Bijzondere kids

Bijzondere kids

Zwemles voor bijzondere kinderenZwemles moet voor iedereen mogelijk zijn en eigenlijk moet elk kind zo zwemveilig mogelijk worden.

Maar helaas is dit niet altijd het geval en zijn er kinderen die net buiten de boot vallen. Deze bijzondere kids hebben om verschillende reden geen mogelijkheid om met de gewone zwemles mee te doen en kunnen daardoor nooit hun zwemdiploma halen.

Maar er zijn ook kinderen (en volwassenen) die wel hebben leren zwemmen, maar daarna jarenlang niet in een zwembad zijn geweest.

Hierdoor zullen de geleerde vaardigheden weer verdwijnen en zal de angst om te gaan zwemmen toenemen. Uiteindelijk moet het dus ook voor deze bijzondere kids mogelijk zijn om een levenlang te blijven zwemmen.

 

 

Bijzondere kids onderscheiden we in:

Er zijn vele bijzondere kinderen, maar wij richten ons graag op degene die in de knoei komen met het volgen van zwemlessen. Hierbij kun je denken aan:

 

♦  Verleerde zwemmertjes

♦  Zwemles voor kinderen met een beperking of ziekte

♦  Zwemles zonder geld

 

 

Zijn wij een bepaalde groep bijzondere kids vergeten, dan schrijven we hier graag een artikel over. Wij ontvangen je idee graag via info@zwemlesspecialist.nl.