Alles over zwemles, leren zwemmen & zwemveiligheid

Type zwemlessen

Type zwemlessen

Type zwemlessenVeel ouders hebben zowel positieve als negatieve ervaringen met de reguliere zwemlessen. Want leren zwemmen is niet alleen voor de kinderen een hele opgave; van u als zwemouder wordt ook een hoop gevraagd. Zo kan het zwemtraject een flinke aanslag zijn op uw portemonnee, moet u wekelijks naar het zwembad rijden en zult u moeten afwachten wanneer uw kind eindelijk een groepje verder mag.

Voor veel ouders was het schoolzwemmen dan ook een uitkomst. Samen met de gehele klas kregen kinderen zwemles en konden daar hun zwemdiploma halen. Redde een kind het zwemdiploma net niet, dan hoefde het vaak nog maar een paar maanden op ‘gewone’ zwemles. Helaas komt schoolzwemmen steeds minder voor en zal dit type zwemles door bezuinigingen eindelijk helemaal verdwijnen.

 

 

Nieuwe zwemles mogelijkheden

Doordat zwembaden het de afgelopen jaren financieel steeds moeilijk hebben gekregen, zijn er nieuwe zwemles mogelijkheden ontstaan. Want de wachtlijsten blijven groeien en de vraag naar kwalitatief goed zwemonderwijs komt steeds meer centraal te staan.

Veel zwembaden bieden nu dan ook nieuwe zwemles-vormen aan, waarbij het zwemwater en de aandacht van de zweminstructeurs zo efficiënt mogelijk worden benut. Het voordeel voor de klant is dat er nu extra mogelijkheden zijn bijgekomen, die misschien beter bij uw persoonlijke situatie of bij uw kind past.

Het loont dus om niet alleen te kijken naar de reguliere zwemlessen, maar door ook andere type zwemlessen in uw keuze mee te nemen. Welke type zwemlessen u kunt volgen, lichten we graag toe:

 

♦  Schoolzwemmen

♦  Particuliere zwemlessen

♦  Turbo zwemlessen

♦  Vakantiecursus zwemmen

♦  Small Group Training

♦  Privé – zwemles

♦  Zwemles in het buitenland

♦  Zeemeermin zwemmen

 

Wist u dat u ook verschillende zwemlessen bij de Zwemles specialist kunt boeken? Kijk snel voor meer informatie bij het onderdeel privé zwemlessen. Maar let op! De plekken zijn beperkt.

Naar top